Lena André

Jag heter Lena André och är utbildad Gymnastikdirektör, Diplomerad Friskvårdsterapeut och kostrådgivare. 

Jag har lång bakgrund och har arbetat med Hälsa och Friskvård i 17 år. Detta har inneburit att jag hjälpt människor att förbättra sin livsstil mm. Mitt arbete har varit coachning både individuellt och i grupp, viktminskning matlagningskurser, samt föredrag om kost, träning och stresshantering.

Jag har arbetat med idrott och hälsa i hela mitt liv. Har tidigare erfarenheter av att arbeta med barn/ungdom och vuxna som gymnastiklärare och motionsledare för olika grupper och företag. Det är viktigt att se helheten, när vi talar om hur vi mår. En jämförelse som jag då brukar göra är att livet är som ett hjul med många olika delar som ska fungera.”För att hjulet ska rulla på bästa sätt behövs det balans” Precis som vi människor behöver äta, träna, sova + en massa annat som ska hinnas med. Jag hjälper dig att förbättra din vanor, så att du skapar balans mellan kost, träning, sömn och vila.

2010 fick jag årets Prenet-utmärkelse för att ”under 10 år ha visat stor kompetens inom kost- och livsstilsrådgivning” Priset delades ut på Prenets årskonferens i Stockholm (4 maj 2011)

Jag har medverkat till många livsavgörande insatser där jag lyckats bryta problem med kraftig övervikt. I flera fall har det handlat om varaktig viktreducering på över 50 kilo med en genomgripande livsstilsförändring. Min grundfilosofi har alltid varit att förändra synen på mat och hälsa och bryta invanda mönster. 

Många vet säkert hur man ska må bättre, men det är skönt att ha en coach som hjälper till att stötta under tiden.

Låt mig få hjälpa dig till ett friskare liv!


Samarbetspartners